Use a social account for faster login or easy registration.

Post Disappear?

  • supercat
    Participant
    Eau Claire, WI
    Posts: 770
    #2138278

    Just curious when I add a link to some of my post they disappear am I doing something wrong?

    Reef Whooligan
    Participant
    Posts: 1452
    #2138283

    The spam filter is very mysterious. Seems like one link is usually ok but more than one almost always disappears it for me.

    John Rasmussen
    Participant
    Blaine
    Posts: 2070
    #2138284

    It happens to me sometimes also, not sure what it going on. Also there are some threads I can’t respond to.

    Jon Jordan
    Keymaster
    St. Paul, Mn
    Posts: 4287
    #2138287

    It’s the spam or malicious link/software filter.

    If you have a link to post that triggers the filter, send it via PM me or BK and we can try to add it to your post.

    -J.

    supercat
    Participant
    Eau Claire, WI
    Posts: 770
    #2138288

    Ok thanks the last link I was trying to add where from the Canadian gov website.

    Brian Klawitter
    Keymaster
    Minnesota/Wisconsin Mississippi River
    Posts: 58501
    #2138303

    When posting a link, use the >LINK< button at the top of your post. Past in the link and click ok. Your curser will now be positioned within the line where you can type in the name or anything you like.

    The spam filter catches most www…… more so if they are long ones.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.